Agrarische sector

Viruma BV en Advisolar BV zijn zusterbedrijven waardoor dakvervanging en zonnestroomsystemen in één hand zijn onder te brengen.

DAKVERVANGING

U bent bezig met het oriënteren op zonnepanelen op één van uw bedrijfsgebouwen? Noodzakelijk of juist het goede moment om ook uw dakconstructie te beoordelen!

Bij het plaatsen van zonnepanelen is het van belang dat uw dak minimaal 25 jaar lang een betrouwbare onderconstructie vormt voor uw zonnestroomsysteem met behoud van de waterdichting. Een belangrijke overweging hierbij kan ook zijn om de isolatiewaarde van het dak en gebouw te verbeteren.

Wij gaan stapsgewijs te werk:
1) Beoordeling onderconstructie
2) Inmeten object
3) Calculatie en vergelijk van mogelijkheden
4) Indien nodig asbestinventarisatie, conform SC-540 norm
5) Bij opdracht het regelen van de benodigde vergunningen
6) Asbestsanering, montage van dakplaten en zonnepanelen montage uitgevoerd in één aansluitend project.

Alles in één hand:

  • Eén aanspreekpunt tijdens offerte, uitvoering en nazorgfase
  • Afstemming van toegepaste materialen ten aanzien van levensduur en brandeigenschappen.
  • Minimalisering van de doorlooptijd van het project
  • Prijsvoordeel door bundeling van activiteiten

Voor ieder type dak de juiste type dakbeplating kiezen is het vak wat wij verstaan. Daarnaast werken wij met kwalitatief hoogwaardige dakbeplating van toonaangevende fabrikanten zoals Kingspan, Falk Bouwsystemen, Joris Ide en SAB profiel.

ASBESTSANERING

Veelal komt het voor dat bij het plaatsen van een zonnestroomsysteem eerst asbestverwijdering noodzakelijk is. Het is namelijk niet toegestaan om op asbesthoudende dakbeplating zonnepanelen aan te brengen.

De verwijdering van asbest is in Nederland wettelijk geregeld via het arbeidsomstandighedenbesluit, het asbestverwijderingsbesluit en de Wet Milieugevaarlijke stoffen. De Arbeidsinspectie en het Ministerie houden toezicht op het naleven van de asbestwetgeving.

Meer informatie over onze werkwijze bij het verwijderen van asbest vindt u hier.

INTERESSE?

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen of vraag hier direct een offerte aan.

RECENTE PROJECTEN

Ons zusterbedrijf in zonnestroomsystemenlogo-advisolar

Contactinformatie

logo-dakmerk
logo-vebidak
logo-komo-kiwa
logo-vca