Dakbedekkingen

Daken bepalen, in tegenstelling tot een aantal jaren geleden, in hoge mate het leefklimaat in het gebouw. Daarnaast moet het dak ook bescherming bieden tegen extreme weersinvloeden. Daken maken is de combinatie van het doorrekenen van diverse factoren en vakkennis.

Wij hebben kennis van het platte dak, uitgevoerd in enkel en alleen de meest hoogwaardige bitumineuze en kunststof dakbedekkingsmaterialen.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Vebidak en gaan ver voor u wat betreft kwaliteitsborging. Wij zijn in het bezit van het KOMO procescertificaat BRL 4702 en aangesloten bij de DAKMERK organisatie met haar onafhankelijk SECI erkenningsregeling. Dit levert u als opdrachtgever de grootste zekerheid: Op de daken wordt dan ook een 10 jaar verzekerde DAKMERK garantie afgegeven.

Het DAKMERK garantiecertificaat garandeert u zekerheid:

  • 10 jaar garantie op waterdichtheid
  • Gecontroleerde kwaliteit wat betreft materiaal, pakketopbouw, bevestiging en verwerking
  • Garantie middels het eigen Waarborgfonds
  • Volstrekte onafhankelijkheid
  • Uitvoering en materiaalkeuze voldoen aan strikte kwaliteitseisen
  • Betrouwbare dakdekker

Om ook te zorgen dat u de beste kwaliteit ontvangt tegen de scherpste prijs zijn wij aangesloten bij de Dakgroep 90 organisatie.

BITUMEN DAKBEDEKKING

Viruma-bitumen-dakbedekkingWij bedekken daken met bitumen voor alle pandeigenaren en -beheerders van platte daken. Zie hier voor meer informatie en bekijk onze recente projecten met bitumen dakbedekking.

Wij verzorgen naast het platte dak zelf ook het onderhoud, de 24/7 service en de benodigde permanente valbeveiligingssystemen.

KUNSTSTOF DAKBEDEKKING

Viruma-kunstof-dakbedekkingKunststof dakbedekking is niet meer weg te denken als het gaat om waterdichting voor gebouwen. Er zijn diverse voordelen onder andere: duurzaam, brandveilig en minder belastend voor het milieu dan bij bitumen dakbedekking.

Verschillende projecten met kunststof dakbedekking van ons vind u hier.

GEBRUIKSDAKEN

Onder speciale daken, spreken wij van gebruiksdaken. Dit zijn bijvoorbeeld parkeerdaken voor intensief gebruik of tuin- en terrasdaken. Naast waterdichting heeft het dak meerdere functies.

Wij hebben diverse gebruiksdaken geleverd samen met de DAKMERK MULTIGARANTIE. Hier vindt u de mogelijkheden en recente projecten.

HEEFT U NU EEN NIEUW DAK NODIG?

Wij kunnen u helpen als u nu een nieuw dak nodig heeft of een gerenoveerd dak wilt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies en informatie.

RECENTE PROJECTEN