Heeft uw gebouw een nieuwe uitstraling nodig?

Veel bouw- en aannemersbedrijven kiezen bewust voor ons. Zij weten dat het samenspel van ontwerp, techniek en materiaalkeuzes dan in goede handen zijn.

Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie wij zijn kenner op het gebied van stalen en aluminium dak- en gevelsystemen.

GEVELRENOVATIE

Viruma-gevelsysteem-detailsIs uw vastgoed aan renovatie toe? Wilt u uw bedrijventerrein opknappen en/of wilt u uw pand een nieuwe moderne uitstraling geven?

Ons bedrijf heeft reeds jarenlange ervaring met gevelrenovaties voor diverse opdrachtgevers. Hier vindt u meer informatie en onze meest recente projecten in gevelrenovatie.

 

GEVELSYSTEMEN

Bij de buitenschil spreken wij over de gevel en het dak van een gebouw. Van deze buitenschil wordt steeds meer gevraagd op het gebied van uitstraling, levensduur en duurzaamheid.

Ieder ontwerp vraagt om zijn specifieke materiaalkeuzes. Er zijn vele fabrikanten met verschillende metalen dak- en gevelsystemen. Wanneer u denkt aan het bouwen van een nieuw pand, kijk dan hier voor dak- en gevelsystemen.

DAKVERVANGING

Voor ieder type dak de juiste type dakbeplating kiezen dat is ons vak. Een nieuw dak moet weer tientallen jaren meegaan. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige dakbeplating van toonaangevende fabrikanten zoals Kingspan, Falk Bouwsystemen, Joris Ide en SAB profiel. Meer weten? Vind hier meer informatie over dak vervangen.

ASBESTSANERING

Viruma-asbestsaneringAsbest wordt ook door ons nog regelmatig aangetroffen in gebouwen en schuren. Bij al onze projecten werken we volgens een stappenplan. Eén van die stappen is een asbestinventarisatie. Wij zijn specialist en verwijderen vakkundig het asbest. Meer informatie over asbestsanering kunt u hier vinden.

Voor agrarische bedrijven met asbestdaken is het een goed moment om dit in te ruilen voor zonnepanelen. Zie mogelijkheden voor de agrarische sector.

HEEFT U NU EEN NIEUW DAK NODIG?

Wij kunnen u helpen als u nu een nieuw dak nodig heeft of een gerenoveerd dak wilt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies en informatie.

RECENTE PROJECTEN