Valbeveiliging

De dak- en gevelspecialisten van Viruma B.V. zijn continue voor u op de hoogte. Hierbij hoort een groot besef van veiligheid. Viruma creëert graag voor iedereen die op het dak aanwezig is een veilige werkplek. Of het nu gaat om onderhoud, inspectie, voor de airco-monteur of wie dan ook, een permanent valbeveiligingssysteem is noodzaak.

Als gebouweigenaar is het hierbij goed om te weten dat zij hierin ook werkelijk een verantwoordelijkheid dragen.

DEALERSCHAP

Veiligheid-hekwerkViruma B.V. is geautoriseerd dealer van het merk MARQ wij staan samen voor kwalitatief hoogwaardige klim- en valbeveiliging producten.

Variërend van de MARQ D-Anchor-serie tot en met diverse kabeltrajectsystemen o.a. het revolutionaire lijnsysteem met kunststof kabel tracé. Maar ook als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, signaleringen, gebodspictogrammen, toetredingsvoorzieningen en modulaire hekwerksystemen.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen voorzien in risicoanalyses, leveren en monteren en nadien keuren van permanente valbeveiligingssystemen.

MARQ SERVICE PLAN

MARQ Service Plan: Het begin van een zorgeloze exploitatie

Veiligheid-harnasTijdens het beheer en onderhoud van vastgoed laat u niets aan het toeval over. Zeker als het gaat om het inrichten van een veilige werkplek met de juiste klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Met het MARQ Service Plan, het unieke en 
complete serviceconcept, kiest u gedurende de gehele exploitatieperiode voor een volledige ontzorging op maat. Het MARQ Service Plan sluit aan bij uw MVO-beleid en bewaakt uw investerings- en exploitatiebehoefte. Dit garandeert optimaal veilig functionerende klim- en valbeveiligingsvoorzieningen tot in lengte van jaren.

Het MARQ Service Plan verleent een levenslange product- en installatiegarantie op diverse klim- en valbeveiliging producten.

0251 229094
info@viruma.nl