Ons bedrijf

Uw dak-en gevelpartner

Daken en Gevels

Wij zijn specialist in bitumen, kunststof en gebruiksdaken ››

Certificaten

Voor dak en gevelbouw zijn diverse vakrichtlijnen ››

Service & Onderhoud

Van groot belang voor uw onroerend goed ››

Valbeveiliging

Een veilige werkplek voor iedereen op het dak ››

Ons Verhaal

Wij zijn een combinatiebedrijf voor dakbedekkingen, permanente valbeveiliging, stalen dakbekleding en gevelsystemen. Kortom de gehele buitenschil van een gebouw in handen van specialisten op al deze disciplines.

Wanneer u als eigenaar van welk vastgoed dan ook plannen heeft voor nieuwbouw, wilt renoveren of uw opstal een nieuw aanzien wilt geven richting de toekomst, dan zijn wij uw partner!

Bij het renoveren of revitaliseren van uw gebouw ontzorgen wij u van het begin tot het eind. Wij adviseren, overleggen en zorgen voor een compleet plan van aanpak en verzorgen daarna de afgesproken werkzaamheden.

Ook na de werkzaamheden blijven wij uw vastgoed verzorgen. Onderhoud en service aan dakbedekking, gevelsystemen en permanente valbeveiliging zijn bij ons in goede handen.

VIRUMA MAAKT UITSTRALING ZICHTBAAR!

Onze projecten worden uitgevoerd volgens de geldende vakrichtlijnen, voldoen aan de scherpste veiligheidseisen en wij kijken naar de meest duurzame methoden.

Veel opdrachtgevers uit de agrarische sector, de industrie, woningbouw, utiliteitsbouw en vastgoedbeheerders zijn u reeds voorgegaan.