Service & Onderhoud

Wij zijn specialist op het gebied van daken en gevels en wij weten dat service en onderhoud van wezenlijk belang zijn voor de gehele buitenschil van uw onroerend goed.

Onze professionals ontzorgen u door preventief onderhoud en inspecties aan de daken en gevels. Welk weertype ook wordt voorspeld, bij ons is uw dak of gevel dan ook in goede handen.

SERVICE

Viruma-inspectieBij acute stormschade of waterschade heeft u direct veel zaken aan u hoofd. Een lekkage vraagt de nodige aandacht bij het schoonmaken en opruimen van de gevolgen. Ook van belang is dan het vakkundig aanpakken van de oorzaak van de lekkage. De Viruma Service Dienst is u hierbij graag behulpzaam door middel van een noodreparatie of de directe herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Met onze serviceteams staan wij 24/7 voor u klaar. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of op ons calamiteiten nummer.

ONDERHOUD

Onze serviceteams en dakinspecteurs zijn in staat om de juiste conditie van uw dak en gevel te bepalen. Dit kunnen zij in overleg met u vertalen in een meerjaren onderhoudsplanning.

Voor een goed dakbeheer is onderhoud van prominent belang. Wij bieden in verschillende abonnementen de juiste vorm voor uw vastgoedbeheer.

Wij overleggen graag met u om de meest economisch vorm van onderhoud te kiezen voor uw vastgoed.

SCHADEHERSTEL

Viruma-schadeherstel-1Bij schade aan uw gevel is het vaak van belang snel te handelen al is het alleen om de juiste opgaaf aan de verzekering te kunnen doen, wij zijn u graag snel van dienst. Veelvuldig worden wij ingeschakeld bij aanrijschades, waterschades en stormschade.

Door snel ter plaatse te zijn met onze vakmensen kunnen wij snel handelen en door eigen beheer van zetwerk is snelle reparatie goed mogelijk.

Lekkage?

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 0251 229094

Toplevel – Landelijke dekking

Wij zijn 1 van de 14 Toplevel dak-specialisten in heel Nederland. Onze vakmensen zijn de besten in deze regio en zorgen samen met onze collega’s voor een landelijke dekking. Binnen Toplevel bundelen wij onze krachten om u de snelste, beste service en dak-systemen aan te bieden voor een optimale prijs. Samen tillen wij dak-onderhoud naar een hoger niveau. Toplevel bedrijven zijn VCA gecertificeerd en beheren hun kwaliteit volgens het KOMO proces certificaat (BRL4702).

Wilt u meer weten over de voordelen van Toplevel, kijk dan ook naar toplevel.nl en de achtergrond van onze samenwerking.